MOOI ZIJN IS EEN KEUZE!

Workshop “Stralen door
kleur“


Hierbij krijg je een kleurenanalyse aan de hand van sjaals waarbij je leert welk kleurtype je bent. Elke deelnemer krijgt les in het aanbrengen van make-up, waarbij wordt gekeken naar de kleuren van huid, haar en ogen.

Workshop “Stijlvol en Kleurrijk“


In deze workshop leer je welke kleding het beste bij je figuur en lichaamsbouw past. Ook wordt gekeken naar je gezichtsvorm. Deze is bepalend voor het kapsel, de halslijn in kleding, accessoires en zelfs voor de dessins in de stoffen die je kiest. Tot slot krijg je een handige checklist voor het dragen van sieraden en accessoires.

In 1 tot 4 stappen naar jóuw style & color


Of je nu 1 workshop volgt of het totale pakket afneemt, je leert op een leuke en effectieve manier over jezelf. Ook erg geschikt voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendinnendag!


Image

Workshop “Garderobeplanning“


Kijk eens in je kast en bedenk hoeveel kledingstukken je vaak en graag aan hebt. Je zult zien dat dat slechts één derde is van je hele garderobe.
In deze workshop leer je hoe je met minder kledingstukken meer combinaties kunt maken.

Workshop “Visagie“


Hier wordt gekeken naar de vorm van je gezicht, je ogen en je kaaklijn. Je leert oneffenheden te verbergen en je mooie punten te accentueren. Ook krijgt elke deelnemer les in het aanbrengen van make-up, waarbij wordt gekeken naar de kleuren van huid, haar en ogen.
”In een inspirerende workshop kregen we praktisch toepasbare tips over kledingkeuze, kleur en make-up. Al met al absoluut een aanrader als je nieuwe inzichten wilt opdoen t.a.v. je presentatie.” Esther, deelnemer workshop