MOOI ZIJN IS EEN KEUZE!

Garderobecheck


Wat hangt er allemaal in je kledingkast? Er kan vast een hoop weg... Die kleding die qua stijl en kleur wél bij je past, mag blijven en wordt opnieuw georganiseerd. Dat geeft lucht en ruime in je kast en in je hoofd!

Er worden nieuwe - vaak verrassende - combinaties gemaakt met de kleding die je al hebt en natuurlijk kan de kledingcollectie aangevuld worden met nieuwe items indien gewenst. Dit altijd met jouw persoonlijke kleur- en stijladvies in gedachten.

Niet iedereen vindt het gemakkelijk om te zien wat bij elkaar past en wat niet. Waar sommige kledingstukken echt uit de tijd zijn, kunnen andere nog best een ronde mee. Soms heb je nét dat zetje nodig tot een grondige opruimbeurt...

Van vele markten thuis


Van een reorganisatie van je kledingkast en een garderobeadvies tot personal shopping mét en vóór jou.

Style & Color helpt je graag en deskundig.


Image

Personal shopping


Misschien heb je geen tijd of zin om op zoek te gaan naar geschikte kledingstukken. Misschien weet je simpelweg niet waar je moet zoeken om jouw stijl te vinden, terwijl je wél wilt dat de inhoud van je kast op elkaar is afgestemd.

Er is een oplossing: laat Style & Color voor je shoppen! Na overleg met jou gaan zij op zoek naar de perfecte kleding. Of het nu gaat om een jurkje voor een speciaal feest of een casual outfit voor elke gelegenheid.

Natuurlijk behoort shoppen mét jou ook tot de mogelijkheden. De professioneel imagostyliste weet in welke winkels je moet zijn en waar jij op moet letten bij de aanschaf van iets nieuws. Leerzaam, leuk & tijdbesparend!
”Ik pak nu elke dag met plezier een setje kleren uit de kast. Ik merk ook dat ik veel gerichter iets nieuws ga kopen. Het scheelt me tijd en bakken frustratie. Echt super!” Jeanne, afnemer garderobecheck