MOOI ZIJN IS EEN KEUZE!

Hoe het begon...


Het begon allemaal toen Diny zelf ooit een kleurenanalyse liet doen. Dit vond ze zo geweldig, dat ze vond dat meer mensen dit moesten ervaren. Haar enthousiasme zette zich om in passie: dit wilde zij gaan doen. Dit gunde ze anderen ook!

Eigenaresse Diny van Bekhoven is iemand die gelooft in het mooie en goede van de mens. Iedereen is mooi op zijn eigen manier en heeft zijn of haar kwaliteiten. Door samen te werken en te geven en ontvangen, kun je elkaar helpen nog mooier te worden en te groeien. En niet te vergeten te inspireren!

Style & Color


Image

Koffer vol bagage


Na model te zijn geweest tijdens kleurenanalyses, is Diny de opleiding tot imagostyliste bij Art of Image in Valkenswaard gaan volgen.

De hier opgedane kennis gecombineerd met haar ervaring als coupeuse en haar sieradentik, zorgen voor een stoot aan bagage. Tel hierbij op haar passie voor het blij en gelukkig maken van mensen, en je begrijpt wat Diny de professioneel imagostyliste maakt die ze is.

”Een geweldige avond met verrassende inzichten. Heel professioneel en tegelijk bevlogen en zo enthousiast. Ik ga er zeker nog heel veel profijt van hebben! Van harte bedankt!” Julia, afnemer kleurenanalyse