MOOI ZIJN IS EEN KEUZE!

Kleuradvies


Kleur roept reacties op en is bepalend voor de eerste indruk die je bij anderen achterlaat. Straal je professionaliteit uit of ben je benaderbaar? Oog je sportief of juist klassiek? Met kleur kun je je uitstraling maken én breken.

Style & Color kijkt samen met jou naar wat je wilt uitstralen en wat bij je past. Binnenkort weet je precies waarom je vriendin er zo goed uitziet in die rode blouse, terwijl jij beter een roze kunt aantrekken. Kleur is persoonlijk. Met de juiste kleuren worden je sterkste punten voor voren gehaald.

Persoonlijke kleurenwaaier


Style & Color stelt, op basis van de exacte kleur van je ogen, huid en haar, voor jou een eigen persoonlijke kleurenwaaier samen. Handig bij het shoppen!

Beken ook kleur. Zodat je vol zelfvertrouwen de wereld in stapt en je echt mooi voelt.

Stralen als nooit tevoren


Het is belangrijk je te onderscheiden van de massa. Met de juiste kleuren en stijl kan ook jij er vrolijker, energieker en jonger uitzien. Mooi zijn gaat niet over een optimaal figuur of de ideale maten. Het gaat over uitstraling. Je bent mooi op jouw manier! Of het nu gaat om een kleurenanalyse, een kledingadvies of een stijladvies, Style & Color laat je stralen als nooit tevoren!

Style & Color werkt met de kwaliteits-producten van Art of Image.


Stijladvies


Gelukkig zien we er niet allemaal hetzelfde uit. Ieder lichaam is weer anders. Van vorm, kleur en formaat. En ieder lichaam heeft positieve en minder positieve punten, zo ook dat van jou. Laat zien wat gezien mag worden!

Bij het stijladvies wordt gekeken naar de vorm en de lijnen van je lichaam en gezicht. Deze worden vertaald naar je kleding en dit resulteert in harmonie. Tegelijkertijd krijg je advies over kapsels, brillen en accessoires passend bij jouw gezichtsvorm en lichaamsbouw.

Persoonlijk stijlboek


Dit alles wordt vastgelegd in een persoonlijk stijlboek. Dit rijk geïllustreerde boek is op jouw figuur geschreven.

En onthoud: stijl heeft niets te maken met je maat, gewicht of de mode; maar wel met het maken van de juiste keuzes!

”Voor mij was het een superleuke ervaring en uitdaging. Ik kreeg goed advies, waarvan ik meteen gebruik heb gemaakt. Het is een goede investering waar ik voor langere tijd veel plezier van heb! Dank je Diny.” Marc, afnemer kleurenanalyse en gebruiker kleurenwaaier